Bibliotheek introduceert leestipkalender 2022

Van onze redactie
8 december 2021
De Bibliotheek Gelderland Zuid komt met een leestipkalender voor het jaar 2022. Op de kalender staat iedere week inspiratie voor een nieuw boek. De kalender is te koop in 17 vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid en in enkele boekhandels.
Het aanbod van boeken in bibliotheken en boekhandels is enorm. Voor de mensen die hulp kunnen gebruiken bij het maken van een boekkeuze heeft de Bibliotheek Gelderland Zuid een leestipkalender gemaakt. Op de leestipkalender wordt wekelijks een bijzondere dag uitgelicht, met bijpassende leestip en citaat. Zo wordt op Wereld Braille Dag (4 januari) het boek ‘De stad der blinden’ van José Saramago getipt. En op Keti Koti (1 juli) ‘Onder de Paramariboom’ van Johan Fretz. Alle titels op de kalender zijn te lenen bij de bibliotheek. De kalender bevat vooral leestips voor volwassenen, met af en toe een jeugdboek. Op de kalender is ook ruimte om afspraken op te schrijven.

 

De weekkalender is vanaf nu te koop in Bibliotheek De Mariënburg en in de loop van de week in 16 andere vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid. Welke vestigingen dit zijn, staat vermeld op de website van Bibliotheek Gelderland Zuid. Bibliotheekleden betalen €6,95, andere kopers €9,95. Bij de boekhandels kost de kalender €9,95. DIt is bij onder andere Dekker v.d. Vegt en Roelants.


Dit bericht delen:

Advertenties