Steunactie: een andere werkbus voor Wesley

Van onze redactie
7 december 2021
We schreven er vanochtend al over: afgelopen nacht is door nog onbekende oorzaak een bestelbus afgebrand in de Professor van der Veldenstraat. Er is nu een steunactie opgericht voor een nieuwe werkbus.
Via deze sympathieke steunactie proberen initiatiefnemers Nathalie & Angela geld in te zamelen om de volledig uitgebrande bus van Wesley te vervangen. Tenzij vermeld in de verzekeringspolis, van bijvoorbeeld een all-riskverzekering, wordt schade door brand zonder een aansprakelijke namelijk niet vergoed.

Ze motiveren hun hulpvraag: 'Wesley is een hardwerkende man. Met zijn werkbus haalde hij bij klanten scooters of fietsen op die gemaakt moesten worden. En als het klaar was, dan werd het weer netjes bij de klant thuisgebracht. Dat was de gratis haal- en brengservice van Wesley.
Stond je ergens met je scooter kapot, dan kon je Wesley bellen en hij haalde je scooter op voor reparatie en bracht die daarna weer gratis netjes thuis.

Nu kan hij door de brand niks meer. Hij kan zijn klanten nu niet helpen door de scooter of fiets op te halen en terug te brengen na reparatie. Daarom willen wij vragen of u bereid bent een kleine donatie te geven zodat Wesley zijn werk weer goed kan oppakken.

Alle beetjes helpen.
Alvast ontzettend bedankt voor uw steun.

Liefs, Nathalie & Angela'


Dit bericht delen:

Advertenties