Prinsenkabinet Roy l zoekt genomineerden voor co-ROY-na lovepakketten

Van onze redactie
4 december 2021
Hoewel in media veel aandacht wordt gegeven aan activiteiten die door alle maatregelen niet door kunnen gaan, wordt door de nieuwbakken Prins van Knotsenburg vooral gedacht in mogelijkheden. Het Prinsenkabinet van Knotsenburg staat voor verbinding; in de breedste vorm en niet alleen tijdens groot carnaval. Vandaar dat zij de komende dagen gaan gebruiken om met mensen in verbinding te komen. Mensen die, om wat voor een reden dan ook, juist nu even een extra hart onder riem verdienen en met een co-ROY-na lovepakket verrast kunnen worden. 
Het initiatief van het prinsenkabinet  om  40 mensen te verblijden met een co-ROY-na lovepakket krijgt veel steun van diverse bedrijven en particulieren.

Op de Facebookpagina van de prins van Knotsenburg is in de oproep te lezen: “Beste Knotsenburgers en vrienden van Knotsenburg, Voor velen van u betekent de decembermaand "warmte, gezelligheid en samenzijn". Misschien dit jaar nog wel meer dan andere jaren. Toch is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommige mensen hebben juist in deze tijd een extra steuntje in de rug nodig.” 

Nomineren

Ken je iemand die een co-ROY-na lovepakket verdient? Mail dan je motivatie vóór 11 december naar CP@FOCN.NU  Misschien verrassen zij straks namens jou iemand met dit geweldige pakket. Vermeld in de mail, naast de motivatie, ook je naam en telefoonnummer zodat er contact opgenomen kan worden als jouw voordracht wordt geselecteerd. Alleen aanmeldingen via de e-mail worden in behandeling genomen.
Dit bericht delen:

Advertenties