Slachtoffer ongeval Sint Annastraat is 20-jarige studente

Van onze redactie
3 december 2021
Het dodelijke slachtoffer van de aanrijding gistermiddag op de Sint Annstraat is een 20-jarige studente, laat de politie weten. Het onderzoek naar de toedracht is nog in volle gang.
Een vuilniswagen sloeg vanaf de Slotemaker de Bruïneweg de Sint Annastraat op en reed een fietsster aan. De politie deed langere tijd onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer en liet later weten dat ze overleden was. De bestuurder van de vuilniswagen werd aangehouden.

Het slachtoffer is een 20-jarige studente. De politie heeft inmiddels contact met haar familie elders in Europa gehad. Waar de vrouw vandaan komt, maakt de politie niet bekend. De bestuurder van de vuilniswagen is in de loop van donderdag heengezonden.

Onderzoek nog in volle gang

De Sint Annastraat was gisteren meerdere uren afgesloten voor verkeer tussen de Houtlaan en Erasmuslaan vanwege onderzoek door de Verkeersongevallen Analyse. Specialisten legden de situatie vast en doen de komende tijd verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Ook zijn getuigen gehoord. Getuigen zijn opgevangen en krijgen hulp. Getuigen die nog geen contact opgenomen hebben met de politie kunnen dit telefonisch doen via 0900-8844. Ook kunnen zijn contact opnemen met slachtofferhulp.

Dit bericht delen:

Advertenties