Online masterclass: zo maak jij mooie foto's van de natuur

Van onze redactie
3 december 2021
Natuurmonumenten gaat weer van start met de online lezingen. Net als vorige winter wordt iedere maand weer een interessante lezing aangeboden. De eerste persoon die een lezing gaat geven, is professioneel natuurfotograaf Bob Luijks.
Lukt het jou om de essentie goed op de foto te krijgen? Krijg je het voor elkaar de camera op de juiste manier in te stellen? Bob weet, als natuurfotograaf, als geen ander wat er bij een goede natuurfoto komt kijken. Op woensdag 22 december verzorgt Bob Luijks voor Natuurmonumenten een masterclass natuurfotografie.

Tijdens deze masterclass leer je:

Welke apparatuur er allemaal beschikbaar is en wat daarvan de voor- en nadelen zijn. Hoe je de camera op een juiste manier instelt. Hoe je mooie, scherpe foto's krijgt. Hoe je met verschillende plekken en onderwerpen omgaat. Hoe je met een pakkende compositie een beeld spannender maakt. En hoe het aanwezige weer en licht daarbij in het voordeel gebruikt. Tijdens deze masterclass kun je ook met al je vragen terecht. Na deze masterclass ben je in staat om de natuur om je heen nog mooier vast te leggen.

Winterfoto’s delen

Winterfoto’s kunnen geplaatst worden op de Facebookpagina of de Instagrampagina van Natuurmonumenten Rijk van Nijmegen.

Informatie

Deelname aan deze online masterclass op woensdag 22 december kost €7,50. Voor leden is de prijs €5,25. De les start om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Het ticket kan geboekt worden via de website van Natuurmonumenten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Dit bericht delen:

Advertenties