Muziekcompetitie Roos van Nijmegen gaat weer van start

Van onze redactie
30 november 2021
De Roos is terug van weggeweest, na een aantal onzekere jaren hoopt de organisatie de editie van 2022 weer live te mogen meemaken. Jonge, Nijmeegse acts kunnen zich nu weer inschrijven.
Of je nou hiphop, punk of progressive metal maakt, er worden uiteindelijk negen acts geselecteerd die het opnemen tegen elkaar tijdens de voorrondes in Merleyn. Als je in de finale komt, speel je deze in Doornroosje. Een mooie kans dus om met je act in deze twee toplocaties van Nijmegen te spelen.

Hoger niveau

De Roos kan je act tot een hoger niveau brengen. Zo word je tijdens het traject gekoppeld aan een bekwame coach die je begeleid naar de voorrondes en finale toe, en zullen er workshops worden gegeven door professionals uit de muzikale sector van Nijmegen. Je wordt dus helemaal klaargestoomd om je beste performance ooit neer te zetten.

Extra carrière boost voor de winnaar

Buiten de toffe ervaring zijn er natuurlijk ook prijzen te winnen. Zo maak je kans een weekendverblijf in ‘de Bubbel’ van de Nieuwe Oost Pop om je compleet te focussen op je act en muziek. 

Andere prijzen zijn: 
- Eén dag studiotijd voor een complete demo- of singleproductie bij Galloway Studio;
- Een videoshoot voor de opname van een videoclip ter ondersteuning van een single bij
ANNABEL.nl;
- Een tegoedbon voor een fotoshoot bij Mike Nicolaassen van As You Were;
- Een waardebon van Stockenhof Muziek ter waarde van €200,-;
- Een waardebon voor een repetitie in een oefenruimte.

Aanmelden

Een act van minimaal twee personen die uit Nijmegen (of omgeving) komt, of studeren aan HAN Nijmegen, ROC Nijmegen of Radboud Universiteit kunnen zich opgeven voor de Roos. Voor extra informatie, check het reglement op de website. Inschrijven kan tot en met maandag 17 januari 2022 op de website van de Roos van Nijmegen

Dit bericht delen:

Advertenties