Bestelbus belandt op zijkant op IJpenbroekweg

Van onze redactie
29 november 2021
Afgelopen nacht vond omstreeks 2.00 uur een eenzijdig ongeval plaats op de IJpenbroekweg. Een bestelbus vloog over een verhoogde middenberm en belandde op de andere weghelft op de zijkant.
De bestuurder van de bestelbus reed over de IJpenbroekweg richting de Neerbosscheweg. Hij nam de bocht nabij de Horstacker, en vloog net voor de afslag naar de Broekstraat uit de bocht. De bus vloog over de verhoogde middenberm bij de verkeerslichten en belandde op de andere weghelft op de zijkant.

Meerdere hulpdiensten rukten uit naar de ongevalslocatie. Niemand raakte gewond. De brandweer keek de bestelbus na. Wat de inhoud van de bus was, is nog onbekend. Op de deuren zaten waarschuwingsstickers dat deze in verband met het ontbreken van een ventilatiesysteem alleen verticaal geopend moeten worden.

De eigenaar van de bus verklaarde zelf niet gereden te hebben. Omdat hij onder invloed was en zijn verhaal niet heel duidelijk was, is hij meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Een berger zette de bus rechtop en sleepte hem weg. De politie doet later onderzoek naar de inhoud van de bestelbus.

Dit bericht delen:

Advertenties