Boek over Honigcomplex: Van soepfabriek tot hotspot

Van onze redactie
1 december 2021
Wethouder Noël Vergunst was vanmiddag aanwezig bij de presentatie van een boek over het Honigcomplex getiteld 'Tenminste houdbaar tot..'. Het boek vertelt het verhaal van 8 jaar Honig: hoe het oude fabrieksterrein in 2014 door haar nieuwe gebruikers ingenomen werd en er iets moois ging bloeien tussen het heden en verleden. Van soepfabriek tot hotspot.
Het Honigcomplex zou eigenlijk houdbaar zijn tot 31 december 2021. In plaats van over haar datum te gaan, is zij juist in waarde gestegen. Door de inzet van vele ondernemende geesten heeft het gebied een permanente functie in Nijmegen verworven. Met een eigen identiteit werd de Honig een aanwinst voor de stad.

Het boek ‘Tenminste houdbaar tot...’ is een uniek document, boordevol verhalen van de initiatiefnemers, gebruikers en bezoekers. Het bevat verder interviews, portretten, sferische beelden en persoonlijke quotes.

Informatie

Vanaf morgen kan het boek worden opgehaald op het Honigcomplex bij koffiebar First Things First aan de Waalbandijk 14B of het kan hier besteld worden. Tevens zal het boek op diverse locaties in Nijmegen verkrijgbaar zijn. De prijs van het boek is €24,95.  

Dit bericht delen:

Advertenties