IC-verpleegkundige Radboudumc ontvangt Koninklijke onderscheiding

Van onze redactie
25 november 2021
Corry van Rhee-Oud Ammerveld, burgemeester in Druten, reikte gisteren in het Radboudumc een koninklijke onderscheiding uit aan Cees Peeters uit Puiflijk. Voor zijn uitzonderlijke inzet met grote maatschappelijke verantwoordelijkheid werd Cees Peeters benoemd tot Lid in Orde van Oranje Nassau.
Cees Peeters werkte meer dan 40 jaar in het Radboudumc . Bij zijn afscheid
ontving hij voor zijn uitzonderlijke inzet als Intensive Care-verpleegkundige deze koninklijke onderscheiding. Hij onderscheidt zich als IC-verpleegkundige door zijn vergaande zorgkennis op de neuro-intensive care en de algemene intensive care. Jarenlang zet hij zich uitermate in om het beroep van IC-verpleegkundige op de kaart te houden.

Positief kritisch

Cees Peeters stimuleert en motiveert zijn collega’s en met zijn humor en positieve inslag zorgt hij voor een goede werksfeer. Peeters is positief kritisch in zijn vak en streeft naar de allerbeste zorg. Een gouden collega die menig collega door deze zware corona-tijd heen loodst en collega’s begeleidt bij re-integratie. Bij de zorg voor patiënten heeft hij een enorme drive om het beste uit de patiënten te halen. Hij kijkt hierbij zowel naar de fysieke als ook naar de psychosociale
gezondheid.


Dit bericht delen:

Advertenties