Zevenheuvelenlopers krijgen inschrijfgeld volledig terug

Van onze redactie
24 november 2021
Alle ingeschreven lopers voor de NN Zevenheuvelenloop en NN Zevenheuvelennacht krijgen het volledige inschrijfgeld terug. Deelnemers die na 7 september een shirt hebben besteld, kunnen bovendien vóór 25 november aangeven of ze het shirt nog willen ontvangen. Ook dit bedrag wordt volledig teruggestort. Ingeschreven lopers kunnen de terugboeking in de komende twee weken op hun rekening verwachten.
De organiserende Stichting Zevenheuvelenloop heeft de afgelopen week geïnventariseerd wat de impact van de last-minute annulering op de stichting is. Dankzij de onvoorwaardelijke steun van de sponsoren, continu meedenkende leveranciers én subsidies vanuit provincie Gelderland, gemeente Nijmegen en gemeente Berg en Dal, is de financiële klap minder hard dan verwacht. Gecombineerd met een steunpakket vanuit de overheid maakt dat volledige restitutie, ondanks de gemaakte kosten, voor de organisatie de enige juiste en kloppende beslissing is.

Steun voor Jeugdfonds Sport & Cultuur

De organisatie draagt het Jeugdfonds Sport & Cultuur een warm hart toe en zorgt ervoor dat het door deelnemers gedoneerde geld op de juiste plek terecht komt. Het bedrag van ruim €16.000,- wordt alsnog overgemaakt naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Hiermee ondersteunt het goede doel haar missie om alle kinderen toegang te geven tot middelen om sport en cultuur te kunnen beoefenen.

Alfa Laval Stevensloop

Alexander Vandevelde, directeur Stichting Zevenheuvelenloop: ‘Het is natuurlijk een enorme domper dat we nu al voor de zesde keer een evenement moeten afblazen. Dat hakt erin, niet alleen bij ons als organisatie, maar ook bij onze lopers. We zijn enorm blij met, en dankbaar voor, de onvoorwaardelijke steun van alle betrokken partijen. Een volledige restitutie was voor ons dan ook de enige juiste keuze. Hopelijk zien we elkaar weer tijdens de Alfa Laval Stevensloop op 19 en 20 maart 2022. In de tussentijd moedig ik iedereen aan om vooral te blijven hardlopen.’


Dit bericht delen:

Advertenties