Arno Arts signeert aanstaande zaterdag biografie Linkspoot

Van onze redactie
24 november 2021
Arno Arts speelde het grootste deel van zijn carrière bij NEC en Willem II. Daarnaast bracht zijn voetballeven hem naar FC Luzern in Zwitserland, FC Twente, Cambuur, VVV Venlo en FC Utrecht. Hij maakte veel hoogtepunten mee, maar leert ook de keerzijde van de medaille kennen. Arno Arts heeft zijn verhaal en gevoel beschreven in de biografie Linkspoot, van 't Vilje tot Champions League.
De promotie van NEC in 1989, het spelen in Jong Oranje, het winnen van de beker met FC Utrecht en FC Luzern, de Europese avonturen met Willem II, FC Utrecht en FC Twente, het Champions League avontuur met Willem II, dit alles gepaard met de nodige voetbalhumor. Maar ook achterdocht, niet nagekomen beloften en het belang van geld. Ook na zijn voetbalcarrière merkt hij dat de voetbalwereld kei- en keihard kan zijn. Desondanks staat Arno Arts steeds weer op en drijft de voetballiefde hem steeds terug het wereldje in.

Signeersessie
 
Arno Arts is zaterdag 27 november tussen 14.00-15.00 uur bij Boekhandel Dekker v.d. Vegt in de Marikenstraat om zijn biografie te signeren. Aanmelden is niet nodig.

Informatie

Het boek Linkspoot, van 't Vilje tot Champions League is voor € 15,95 verkrijgbaar bij Dekker v.d. Vegt. Het is ook mogelijk om het thuis gestuurd te krijgen. Deze maand kan dat zonder verzendkosten. Bestellen kan door een mail te sturen naar info@dekkervdvegt.nl 


 

Dit bericht delen:

Advertenties