Podcaststudio Nijmegen - van idee tot opname en uitzending

Van onze partner
22 november 2021
In Nijmegen is het mogelijk een professionele podcast te laten opnemen in Podcaststudio Nijmegen. In de ruim opgezette studio is plaats voor 4 deelnemers.
Men verzorgt de opname en het monteren met een intro en uitro. Indien gewenst wordt er meegedacht over het concept, de uitvoering en de uitzending.

Beeldpodcast

Een extra optie is een beeldpodcast: met een 3 cameraregie wordt ook beeld bij de podcast opgenomen. Dit alles gebeurt onder één dak.

Bijna helft van de Nederlanders luistert naar podcasts

Waar anderhalf jaar geleden nog slechts een kwart van de Nederlanders naar een podcast luisterde, zien we nu dat maar liefst 47% van de Nederlanders wel eens een podcast opzet. De verwachting is dat dit zal toenemen de komende tijd.

Dit zijn 5 redenen waarom men een podcast beluistert:
œ“ Informatief
œ“ Ontspanning
œ“ Zakelijke doeleinden
œ“ Amusement
œ“ Persoonlijke ontwikkeling

Voor bedrijven en organisaties is het zeer interessant om podcasts toe te voegen aan hun marketingmix. Podcasts zorgen onder andere voor een betere vindbaarheid op Google, zijn eenvoudig inzetbaar en deelbaar op websites en social media. Audio is snel, laagdrempelig, duidelijk en trekt de aandacht.

Nog geen eigen podcast?

Van idee tot productie en uitzending: Podcaststudio Nijmegen helpt graag bij het maken van een eigen podcast. Op de website is meer informatie te vinden.

Kijk voor meer informatie op:
https://www.multibeeld.nl/podcaststudio-nijmegen


Dit bericht delen:

Advertenties