Antonius van Paduakerk houdt weer de jaarlijkse Kerst-Inn

Van onze redactie
28 november 2021
Wie alvast een beetje kerstsfeer wil beleven en kleine kerstinkopen wil doen, kan op zaterdag 18 december of zondag 19 december gratis een kijkje gaan nemen in de Antonius van Paduakerk aan de Groesbeekseweg 96. De grote kerststal van de kerk en nog vele andere mooie kerstgroepjes zijn te zien in de jaarlijkse kerststal-tentoonstelling, met dit jaar als thema Maria en Kind.
Ook dit jaar zal er in de kerk een kerstfair zijn met kerstartikelen die door vrijwilligers gemaakt en verzameld zijn: kerststukjes, secondhand-kerstversieringen, kaarsen, kerstkaarten, kerstboeken, kerstmuziek, fairtrade producten, kerststerren, kerstsieraden en  houten kerstlichtjes. Het is een goede gelegenheid om de laatste kerstinkopen te doen om familie en vrienden te verrassen met een leuke kerstattentie.

Christmascarols-Concert

Beide dagen is de Kerst-Inn open van 11.00  tot 17.00 uur.  Op zondagmiddag wordt van 16.00 uur tot 16.45 uur de Kerst-Inn afgesloten met een Christmascarols-Concert; een bijzonder kerstverhaal met instrumentale kerstmuziek. 

Informatie

De entree is gratis maar een vrijwillige bijdrage is altijd welkom. De dan geldende coronamaatregelen worden gehandhaafd voor binnenkomst. Pinbetaling is mogelijk. Meer informatie is te vinden op de website of Facebookpagina van de Antonius van Paduakerk.  

Dit bericht delen:

Advertenties