Inzameling Antonius van Paduakerk voor klanten Voedselbank

Van onze redactie
21 november 2021
Verschillende scholen en kerken in Nijmegen en Over Betuwe zijn gestart met hun jaarlijkse kerstactie. Een van de deelnemende kerken is de Antonius van Paduakerk aan de Groesbeekseweg 96. De vrijwilligers hopen veel donaties te mogen ontvangen om zo met deze aandacht wat licht in andermans leven te brengen omdat het voor veel mensen weer donkere tijden zijn.
Gewone dagelijkse levensmiddelen zijn erg welkom, zoals koffie, thee, houdbare melk, rijst, macaroni, blikgroenten en fruit, vis in blik, soep in blik of pak, jam, chocopasta, pindakaas. Geopende verpakkingen worden niet aangenomen en de gewenste houdbaarheidsdatum is minstens 10 weken. Het gaat puur om voeding, schoonmaakmiddelen en dergelijke worden dan ook niet aangenomen. Omdat het om kerstpakketten gaat, zijn juist de extraatjes zoals chocola en andere versnaperingen erg welkom. 

Afgeven 

De levensmiddelen kunnen op zondag of woensdag afgegeven worden. Dit kan op de zondagen 21 en 28 november en 5 en 12 december tussen 11.00 en 11.45 uur bij de kerk. Ook op de woensdagmiddag 17 en 24 november en 1 en 8 december staan vrijwilligers van 14.00 tot 16.00 uur in het voorportaal van de kerk klaar om levensmiddelen in ontvangst te nemen.

Informatie

Meer informatie is verkrijgbaar via oec.werkgroepdiaconie@gmail.com of een telefoontje naar Anneke Leissink via 024-3225239.


Dit bericht delen:

Advertenties