Extra inenting ook mogelijk op GGD-locatie De Biezen

Van onze redactie
18 november 2021
GGD Gelderland-Zuid opent vanaf 1 december de deuren van de locatie in De Biezen 1 - 3 voor vaccinaties. Deze plek was al in gebruik als testlocatie. Nu is het ook mogelijk om daar vanaf 1 december coronavaccinaties te halen. De GGD verwacht een grotere vraag naar vaccinaties in de regio door de extra prik, de zogenaamde boosterprik. 
Mensen die voor de boosterprik in aanmerking komen, ontvangen hiervoor via het RIVM een brief. Daarna kunnen zij via de website Plan je prik of per telefoon via nummer 0800 7070 een afspraak maken. Zij horen dan op welke datum en tijdstip zij terecht kunnen. Voor een eerste, of tweede vaccinatie kan men alleen nog telefonisch een afspraak maken.  

Route gewijzigd

De verkeersroute naar De Biezen is veranderd. GGD Gelderland-Zuid verwacht daarmee de verkeersoverlast in de wijk De Biezen te beperken. De route naar en van De Biezen verloopt nu via de Energieweg. Op het terrein staan verkeersregelaars om bezoekers de weg te wijzen. Op het terrein zijn de routes voor het  testen en vaccineren apart aangegeven. De actuele openingstijden van De Biezen zijn te vinden op de website van GGD Gelderland Zuid.

Vaccineren op andere plaatsen

Naast de vaccinatiemogelijkheid in De Biezen in Nijmegen prikt GGD Gelderland-Zuid ook op andere plaatsen  in de regio. Het is ook mogelijk om afspraken te maken in Wijchen, Tiel en Culemborg. 

Testen

Voor het testen op corona kunnen mensen naar Tiel,  Zaltbommel, Nijmegen en Culemborg. Hiervoor moet wel een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 0800 1202, of via www. coronatest.nl. 

Voor meer informatie over Corona, het vaccineren en testen: zie de website van GGD Gelderland Zuid.

 

Dit bericht delen:

Advertenties