[Video] Liefde voor Nijmegen met Bert Hogemans

Van onze redactie Zondag 14 November 2021
In Liefde voor Nijmegen gaan wij in gesprek met bekende personen in Nijmegen over hun liefde voor de stad. Wanneer ontstond hun liefde voor Nijmegen? Wat is volgens hen typisch Nimweegs? En hoe zien zij hun Nijmeegse toekomst tegemoet?

Deze aflevering hebben wij Bert Hogemans te gast.

Bert Hogemans is sinds 2017 de directeur-bestuurder van de Openbare Bibliotheek Gelderland Zuid.

In zijn rol als directeur-bestuurder heeft hij de afgelopen jaren een omslag gezien in de rol die de bibliotheek speelt voor mensen. Hierbij wilt hij zich de komende jaren nog meer inzetten voor laaggeletterdheid en omarmt hij elke vorm van technologische ontwikkeling die het voor bezoekers van de bibliotheek makkelijker maakt om te komen.

Naast zijn werkzaamheden voor de bibliotheek is hij ook bestuurslid van Huis van de Binnenstad waarbij het versterken van de Nijmeegse cultuur centraal staat.

Bert Hogemans is verknocht aan Nijmegen en wilt de komende jaren zijn steentje blijven bijdragen aan de stad.

Liefde voor Nijmegen is een beeldpodcast. Luister je liever naar de podcast? Luister deze aflevering hier.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.