Automobilist vlucht na eenzijdig ongeval op Prins Mauritssingel

Lars Schwachöfer
31 oktober 2021
Afgelopen nacht vond omstreeks 2.00 uur een eenzijdig ongeval plaats op de Prins Mauritssingel. De automobilist vluchtte en stapte bij onbekenden in een auto. Toen zij hem wegstuurden, vluchtte hij weg.
De automobilist raakte ter hoogte van de Turennesingel van de Prins Mauritssingel. Hij kwam tot stilstand tegen een lichtmast naast de weg. De auto raakte dusdanig fors beschadigd dat de man niet meer verder kon rijden. Hij haalde de kentekenplaten van zijn auto en vluchtte richting de Lentse Warande.

Daar stapte hij bij onbekenden in de auto en vroeg hen om hem naar Bemmel te brengen. Dat weigerden ze en ze stuurde hem uit de auto. De man vluchtte vervolgens weg. Waarnaartoe is onbekend. Een taxichauffeur die het ongeluk zag gebeuren belde de hulpdiensten. De brandweer controleerde het voertuig. Ambulancepersoneel wachtte enige tijd tot de bestuurder aangetroffen zou worden. Hij heeft zich niet meer gemeld bij de politie.

Agenten noteerden het chassisnummer van de auto om de eigenaar te achterhalen. De auto is in beslag genomen. Een berger sleepte de auto weg. Agenten gingen naar het adres van de eigenaar. Daar bleek de eigenaar, een 25-jarige man, degene te zijn die de auto bestuurd had. Hij was onder invloed van alcohol. De politie nam zijn rijbewijs in en gaf de man boetes voor rijden onder invloed en het verlaten van een plaats ongeval.

Dit bericht delen:

Advertenties