Bewoner appartement Scholeksterstraat gewond na keukenbrand

Lars Schwachöfer
29 oktober 2021
Vanavond woedde omstreeks 20.30 uur brand in een keuken van een appartement aan de Scholeksterstraat. De bewoner raakte gewond.
De bewoner ontdekte de brand in de keuken van zijn appartement op de twee verdieping en alarmeerde de brandweer. Het personeel van de eerste brandweerwagen zag vlammen bij aankomst, waarna meerdere brandweerwagens gealarmeerd werden. De bewoner werd opgevangen door ambulancepersoneel. Hij is voor verdere controle en behandeling per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie zette de Voorstadslaan en Scholeksterstraat gedeeltelijk af. Enige tijd later werd opnieuw een ambulance opgeroepen. Dit maal omdat een andere bewoner van het complex rook had ingeademd. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een woordvoerder van de brandweer laat weten dat de oorzaak van de brand nog onbekend is. De brandweer en politie doen onderzoek naar de oorzaak.

Nadat omliggende appartementen gecontroleerd zijn door de brandweer, werden het complex vrijgegeven. Omstreeks 21.00 uur werd ook de weg vrijgegeven voor verkeer.

Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen