Gewonde na steekincident: politie doet onderzoek

Van onze redactie
27 oktober 2021
De politie kreeg vanavond omstreeks 23.00 uur melding van een steekincident in de Van Beethovenstraat. Het 16-jarige slachtoffer bleek eerder op een andere locatie gestoken te zijn. De politie doet onderzoek.
De politie laat weten dat het 16-jarige slachtoffer vermoedelijk al in het centrum al gestoken was. Hij had drie steekwonden in zijn rug. Het slachtoffer werd opgehaald door een vriend op een brommer, die met hem naar een groepje vrienden in het Truus Mastpark aan de Van Beethovenstraat reed. Een van hen alarmeerde vervolgens de hulpdiensten. Waarom de hulpdiensten niet in het centrum al gebeld waren, konden betrokken partijen niet vertellen.

Het slachtoffer was aanspreekbaar, maar kon op locatie nog niks vertellen over de toedracht. Hij is met spoed per ambulance naar het Radboudumc vervoerd. Hij zal later verhoord worden. Agenten noteerden de gegevens van alle aanwezigen en namen de spullen van het slachtoffer mee. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het steekincident. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Dit bericht delen:

Advertenties