Laatste keer NYMA makersmarkt op zondag 14 november

Van onze redactie
27 oktober 2021
Op 14 november kunnen bezoekers van 11.00 uur tot 17.00 uur struinen, shoppen, snoepen en workshoppen in en rond De Smeltkroes op het Honigcomplex. Ambacht en design vliegen de bezoekers hier om de oren want vele creatieve makers uit de regio presenteren hun mooie werk. Van keramiek tot fotografie, houtbewerking tot mode & accessoires, van interieur tot grafisch ontwerp en food. 
Een bezoek aan NYMA makersmarkt is gratis, leuk voor jong en oud en dé plek voor het inslaan van originele december cadeaus. Verwacht duurzame, kwalitatieve en handgemaakte producten. Behalve shoppen en het opdoen van inspiratie bij de vele ateliers en marktkramen is er ook een gezellig (binnen)terras, zijn er lokale lekkernijen verkrijgbaar in het Foodlab en zijn er leuke dingen te doen voor kinderen. Een bezoek aan de NYMA makersmarkt is de laatste kans om nog één keer bij De Smeltkroes binnen te kijken en die typische, bruisende Honig sfeer te proeven. Op 31 december aanstaande sluiten namelijk de deuren aan de Waalbandijk 16 voorgoed.

(Kinder)workshops: kom zelf maken! 

Bij Vasim Circus Space kunnen kinderen lekker spelen en zelf dingen proberen bij de doorlopende circusworkshop en met een beetje geluk getuige zijn van een spannende acrobatiek-act. 

Kinderworkshop Waxinelichthouder maken 

Wat: bij De Jonge Onderzoekers van restmateriaal een leuke waxinelichthouder maken. 
Waar en wanneer: Vergaderruimte, doorlopend van 11.00  tot 17.00 uur.
Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

Kinderworkshop Armbandje maken 

Wat: bij Goudsmid Els met echte edelsteen kralen en parels een armbandje maken.
Waar en wanneer: Unit 05, om 11.00, 12.00, 13.00, 14.00 en 15.00 uur.
Deelname kost€ 15,- p.p. Meer info & aanmelden via info@what-els.com

Workshop volwassenen  Kerststolp met eigen familie maken

Wat: met Mirjam van Rupsdesign je familie naschilderen op houten poppetjes, een kerstboompje optuigen en hiervan een knusse kerststolp maken.
Waar en wanneer: Unit 60, Kantoortuin  van 11.00 tot 13.45 of van 14.00 tot 16.45 uur.
Deelname kost € 65,- p.p. inclusief koffie, thee & lekkers. Meer info & aanmelden via info@rupsdesign.nl

Entree is gratis & iedereen is welkom  

NYMA makersmarkt is, op moment van schrijven, een geheel toegankelijk doorstroomevenement zonder corona toegangsbewijs-check. Bij het plaats nemen op het gezellige (binnen)terras of bij een workshop, is volgens de huidige regels een corona toegangsbewijs-check wel vereist. 

Dit bericht delen:

Advertenties