5x relatiegeschenken om het slechte weer te trotseren

Van onze partner
19 oktober 2021
De zomer loopt op z'n einde en dat betekent dat het herfstige weer in aantocht is. Niemand zit te wachten op een regenbui, maar je kunt hier als bedrijf wel leuk op inspelen met relatiegeschenken. Er zijn namelijk genoeg items waar je zakenrelaties en werknemers het slechte weer mee kunnen trotseren en die je kunt laten bedrukken met het logo van je bedrijf. Ontdek ze in dit artikel!
Paraplu’s

Bij een flinke regenbui is een paraplu natuurlijk het eerste wat je erbij pakt. Daarom is het een goed idee om te gaan voor paraplu bedrukken met de naam of het logo van je bedrijf erop. Paraplu’s zijn er in allerlei soorten en maten dus je kunt ze zo customizen dat ze helemaal bij het imago van je onderneming passen. Kies bijvoorbeeld voor een opvouwbare of transparante paraplu bedrukken met het logo.

Extra tip: in de zomer kun je dan natuurlijk gaan voor gepersonaliseerde parasols!

Poncho’s

Ook handig: poncho’s. Je kunt deze laten bedrukken met het logo van je bedrijf of met je bedrijfsnaam erop. Tegenwoordig heb je poncho’s die op te bergen zijn in een handige plastic bal die je aan je sleutelhanger kunt bevestigen. Dan zijn je klanten en werknemers in ieder geval voorbereid op een onverwachte regenbui door jouw relatiegeschenk. Niet zo’n liefhebber van een poncho? Ga dan voor de transparante variant; dan valt het ook niet zo op!

Regenjas

Het is natuurlijk ook mogelijk om regenjassen te personaliseren. Dit is vooral handig wanneer je werkzaam bent in de bouw of vaak buiten actief bent. Bedrukte regenjassen zorgen voor veel zichtbaarheid van je bedrijf. Door ze aan je werknemers te geven zorg je ervoor dat ze nooit meer nat op het werk aankomen. Zo stimuleer je ze ook nog eens om toch de fiets te pakken in plaats van meteen de auto te gebruiken bij een regenbui.

Zadelhoesjes

Een nat zadel zul je in Nederland geregeld treffen in de herfst- en wintermaanden. Laat daarom zadelhoesjes bedrukken met logo zodat je klanten en werknemers comfortabel op de fiets kunnen stappen. Op zoek naar veel zichtbaarheid? Dan kun je ook een willekeurige fietsenstalling opzoeken en de zadelhoesjes op het zadel van een flink aantal fietsen kunnen plaatsen.

Hoofddeksels en sjaals

In de herfst- en wintermaanden staat ons natuurlijk niet alleen regen te wachten; het wordt sowieso een stuk kouder! Investeer daarom in relatiegeschenken die je klanten en werknemers lekker warm houden. Ga dan voor bedrukte mutsen, sjaals of petten. Ook in dit geval kun je de kleur en het materiaal ook helemaal zelf uitkiezen!


Dit bericht delen:

Advertenties