Seniorendanscafé Burgerlust in OBG gaat weer open

Van onze redactie
18 oktober 2021
Dinsdag 9 november gaat Seniorendanscafé Burgerlust in OBG Nijmegen na ruim anderhalf jaar weer van start. De avonden zijn voor 40-plussers uit Nijmegen en omgeving die houden van dansen en muziek. Ook beginners en alleengaanden zijn meer dan welkom. De toegang is gratis.
Vaste entertainers staan garant voor een gevarieerde en gezellige avond met foxtrot en wals maar ook beat en linedance horen tot het repertoire. Burgerlustvrijwilligers zorgen beurtelings voor de bar, bediening en (gratis) hapjes.
 
Actief en gezond ouder worden
 

OBG is er voor alle Nijmegenaren die actief en gezond willen leven en ouder worden. OBG biedt ondersteuning en zorgdiensten als het leven even niet meer vanzelf gaat. Het organiseert activiteiten en helpt mensen elkaar te ontmoeten, zodat zoveel mogelijk mensen blijven doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Het OBG stelt daarom het gezellige Grand café graag open voor seniorendansavonden. Niet alleen voor eigen bezoekers, maar ook voor gasten van buiten. Ervaar het zelf en loop eens binnen op een van de dansavonden. 

Informatie

Seniorencafé Burgerlust vindt plaats op elke 2e, 4e en evt. 5e dinsdagavond tussen 19.30 en 22.30 uur in het OBG aan de Professor Cornelissenstraat 2, 6524 PJ in Nijmegen. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Toegang is alleen mogelijk met de corona QR-code, op telefoon of papier, alsmede een geldig ID-bewijs.

Kijk voor meer informatie op de website van het OBG of bel met het Informatiepunt OBG via 024-3279279.

Dit bericht delen:

Advertenties