Twee zwaargewonden bij aanrijding op Van Rosenburgweg

Lars Schwachöfer Zondag 17 Oktober 2021
Vannacht vond omstreeks 1 uur een aanrijding plaats op de Van Rosenburgweg, ter hoogte van de Streekweg. Twee mannen op een brommer raakten zwaargewond.

De twee mannen van 21 en 22 jaar, reden op een brommer en staken de Van Rosenburgweg ter hoogte van de Streekweg over. Daarbij werden ze aangereden door een personenauto. De mannen op de brommer kwamen ten val op de rijbaan. Toegesnelde hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team dat werd afgezet met de traumahelikopter, verleenden hulp.

De politie zette de weg af. Verkeer in zuidelijke richting wordt omgeleid. Beide slachtoffers zijn met onbekende verwondingen met spoed per ambulance naar het Radboudumc vervoerd. De automobiliste, een 34-jarige vrouw uit Eindhoven, kwam met de schrik vrij en werd opgevangen door de politie.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Agenten spraken met getuigen en de Verkeers Ongevallenanalyse van de politie verricht sporenonderzoek. De weg blijft nog tot zeker 4.00 uur afgesloten in verband met het onderzoek.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.