[Winactie] Herfstvakantietip: Kids Klim Event

Van onze redactie
15 oktober 2021
De herfstvakantie staat voor de deur. Hét spring- en luchtkussenparadijs van de regio Go For Fun attractie- & partyverhuur heeft samen met Beuningen Samen in Beweging in de herfstvakantie een leuke sportieve activiteit voor kinderen georganiseerd.
In sporthal De Tinnegieter staan voor de zesde maal diverse springkussens, stormbanen en reuzeglijbanen opgesteld. Ook wordt er een Soft Mountain, van 10 bij 15 meter groot, geplaatst. Voor de peuters en kleuters wordt een speciale hoek ingericht met onder andere springkussens, mega Legobouwblokken en een clownsglijbaan.

Er kan op maandag 25 en dinsdag 26 oktober van 10.00 tot 16.00 uur gesprongen, geklauterd en gerausd worden voor slechts € 7,- per kind van 2 tot 12 jaar. Er zal toezicht aanwezig zijn, ouders en verzorgers zijn uiteraard welkom om hun kinderen te begeleiden en mogen gratis naar binnen. Iedereen boven de 13 jaar moet het corona-toegangsbewijs of QR-app laten zien.

Winactie

Via de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen maak je 5 maal kans op 2 vrijkaartjes voor Kids Klim Event voor een dag naar keuze. Hoe doe je mee? Laat een reactie achter of tag iemand aan wie je de kaartjes gunt. De winnaars worden woensdag 20 oktober om 19.00 uur bekendgemaakt bij het bericht op Facebook.

 


Dit bericht delen:

Advertenties