Olympisch atlete Susan Krumins geeft clinics voor jeugd

Van onze redactie
12 oktober 2021
In aanloop naar de Zevenheuvelenloop geeft Olympisch atlete Susan Krumins twee clinics aan basisschoolleerlingen en middelbare scholieren. De clinic voor kinderen uit groep 1 tot en met 8 staat in het teken van de Mini Zevenheuvelenloop. De middelbare scholieren krijgen een training van Susan waarbij ze ook twee looptestjes doen om te kijken of ze talent hebben om een plek te verdienen in de jeugdselectie van Team Zevenheuvelen.
Clinic Mini Zevenheuvelenloop – woensdag 20 oktober

De clinic voor basisschoolleerlingen vindt plaats op woensdagmiddag 20 oktober. De deelnemende kinderen worden door Susan Krumins voorbereid op deelname aan de Mini Zevenheuvelenloop. Ze krijgen een afwisselende training met verschillende spelvormen en hardloopoefeningen voorgeschoteld. Deelname is gratis en aanmelden voor de Mini clinic kan door een mail te sturen naar mini@zevenheuvelenloop.nl.

Werving nieuw talent voor Team Zevenheuvelen – woensdag 27 oktober

De training voor middelbare scholieren vindt plaats op woensdagmiddag 27 oktober. Susan Krumins heeft een diverse training op het programma staan, met aan het einde ook twee looptesten. Susan en Niels Theloosen, trainer van de jeugdselectie van Team Zevenheuvelen, kijken of er hardlooptalenten meedoen die een plaats verdienen in de jeugdselectie van Team Zevenheuvelen.

Deelname is gratis en aanmelden voor de training voor middelbare scholieren kan door een mail te sturen naar trainer@teamzevenheuvelen.nl.

Beide clinics starten om 15.00 uur en vinden plaats op de atletiekbaan aan de Heemraadstraat in Nijmegen.


Dit bericht delen:

Advertenties