Aanhouding na steekincident in Guido Gezellestraat

Lars Schwachöfer Zondag 10 Oktober 2021
Gisteravond werd omstreeks 22.15 uur een 50-jarige Nijmegenaar neergestoken in de Guido Gezellestraat. Een 29-jarige verdachte uit Beuningen werd aangehouden.

De politie laat weten dat de twee ruzie kregen in een voortuin. De aanleiding voor de ruzie ligt vermoedelijk in de relationele sfeer. De ruzie liep zo uit de hand, dat de 29-jarige man uit Beuningen de 50-jarige Nijmegenaar neerstak. Ambulancepersoneel keek het slachtoffer na. Hij is voor behandeling per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie hield de verdachte in de straat aan. Hij is overgebracht naar het politiebureau. Agenten spraken in de straat met omwonenden en getuigen. Het slachtoffer en de verdachte worden later gehoord.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.