Automobilist rijdt door na aanrijding op Weurtseweg

Lars Schwachöfer
8 oktober 2021
Vanavond reed een automobilist omstreeks 23.00 uur door nadat hij een aanrijding veroorzaakte op de Weurtseweg. Hij kon op de Ambachtsweg worden aangehouden door de politie.
De automobilist reed op de Weurtseweg een andere auto aan. Vervolgens ging hij ervandoor. De andere automobilist, wiens auto beschadigd raakte bij de aanrijding, ging achter de auto aan. Tijdens de rit belde hij de politie, gaf de locatie en het kenteken van de andere auto door.

De auto's reden over de Energieweg richting de Ambachtsweg. Daar raakte de auto van de veroorzaker van het eerdere ongeval van de weg. De auto kwam tot stilstand in de berm. De veroorzaker van het ongeval is door agenten naar het politiebureau vervoerd.

De andere automobilist had last van nekklachten na de aanrijding. Ambulancepersoneel keek de man na. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis. De politie nam zijn verklaring op. Zijn auto raakte beschadigd, maar hij kon zijn weg vervolgen. De andere auto werd door een berger weggesleept. Waarom de veroorzaker van het ongeval wegreed, is nog onbekend. De politie doet verder onderzoek.

Dit bericht delen:

Advertenties