Scooterrijder lichtgewond na aanrijding op Energieweg

Lars Schwachöfer Vrijdag 08 Oktober 2021
Vanavond vond omstreeks 18.00 uur een aanrijding plaats op de Energieweg. Een scooterrijder werd aangereden door een automobiliste.

Een jongeman reed op een bezorgscooter op het fiets/bromfietspad parallel aan de Energieweg en stak de Wolfskuilseweg over. Daarbij werd hij door een automobiliste, die vanaf de Wolfskuilseweg de Energieweg opreed, over het hoofd gezien. De scooterrijder kwam bij de botsing ten val.

Een verpleegkundige keek de jongeman na. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis. De automobiliste kwam met de schrik vrij. De scooter en auto raakten beschadigd. Beide partijen vulden een schadeformulier in. De auto is weggesleept door een berger. Een collega van de jongeman heeft de bestelling naar de bestemming gebracht.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.