Roze viering in Stadsklooster Mariken

Van onze redactie Woensdag 06 Oktober 2021
In de week rond Coming Out Dag zijn er tal van activiteiten in Nijmegen. Stadsklooster Mariken aan de Graafseweg 276 heeft zich aangesloten bij de Coming Out week en verzorgt de roze viering op zondag 10 oktober.

Tijdens deze roze viering is er uitgebreid aandacht voor het thema Bondgenoten. Bondgenoten: je staat er niet alleen voor. En als je bondgenoot bent van jezelf, kun je ook de bondgenoten om je heen zien. Met een lezing en een gedicht wordt hier verder op ingegaan.

Er wordt tijdens de roze viering gezorgd voor interactiviteit en er is veel muziek. Na de viering is er gelegenheid tot napraten, onder begeleiding van pastor Ekkehard Muth.

Informatie

De viering wordt gehouden op zondag 10 oktober en start om 9.00 uur en is ook online te volgen. Meer informatie is te vinden op de website van Stadsklooster Mariken. Aanmelden is niet nodig en het is mogelijk om afstand te houden.

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.