Van Schuylenburgweg gedeeltelijk afgesloten na aanrijding

Lars Schwachöfer
5 oktober 2021
Vanmiddag werd omstreeks 17.00 uur een voetgangster aangereden op de Van Schuylenburgweg. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Verkeer wordt langs de ongevalslocatie geleid.
Een voetgangster stak de Van Schuylenburgweg over bij de verkeerslichten bij Tolhuis. Daarbij werd ze aangereden door een auto. De automobikiste zette direct haar auto langs de kant. Omstanders verleenden hulp aan het slachtoffer en belden de hulpdiensten.

De politie zette direct een rijbaan af. Verkeer wordt langs de auto geleid. Ambulancepersoneel keek het slachtoffer na. Ze is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie sprak met enkele getuigen en noteerden de verklaringen.

Omdat er onduidelijkheid bestaat over de toedracht van het ongeval, komt de Verkeers Ongevallenanalyse van de politie sporenonderzoek doen. Vanwege de drukte en het langzaam rijdende verkeer, rijden er nog auto's wanneer het verkeerslicht voor voetgangers op groen staat. Of dat een rol speelde bij de aanrijding, wordt onderzocht. De rijbaan blijft nog langere tijd afgesloten.

Automobilisten moeten rekening houden met een langere reistijd, omdat ook op de A73 en de Broekstraat aanrijdingen plaatsgevonden hebben. Op de Broekstraat raakte niemand gewond. Na het invullen van de schadeformulieren konden beide partijen hun weg vervolgen. 

Dit bericht delen:

Advertenties