Lange file op Neerbosscheweg na botsing op A73

Lars Schwachöfer Dinsdag 05 Oktober 2021
Vanmiddag vond omstreeks 16.30 uur een kop-staartbotsing plaats op de A73. Het verkeer richting de A73, op de Neerbosscheweg, moet rekening houden met een langere reistijd.

Een automobilist reed staduitwaarts op de A73 toen hij achterop zijn stilstaande voorganger botste. Beide voertuigen raakten fors beschadigd. Een van de automobilisten raakte lichtgewond. Ambulancepersoneel keek hem na. Hij is voor verdere controle per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Een berger sleept de voertuigen weg. Verkeer wordt door Rijkswaterstaat langs de voertuigen geleid. Het verkeer op de Neerbosscheweg ondervind hevige hinder van de botsing. Verkeer wordt geadviseerd op andere wijze de snelweg op te rijden.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.