De leukste tassen voor kids

Van onze partner
5 oktober 2021
Vanaf het moment dat er kinderen komen, komen er al tassen. Of we het nu hebben over de luiertas, tasjes voor als je een dagje weg gaat, tassen voor de peuterspeelzaal of voor de basisschool en middelbare school. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de gymlessen en logeerpartijen. Maar welke tas is nu fijn, handig en nodig? Wij geven jullie wat voorbeelden.
De Zebra Rugzak

Dit is een fijne ruime kinderrugtas. Je kinderen zullen dit met veel plezier naar school dragen. Doordat de blokrits een dubbele sluiting heeft zorgt het ervoor dat jouw kind alle spullen fijn en veilig kan opbergen. Ook zitten in de rugzakken twee drinkbeker vakken. Dat is echt enorm handig, want als de beker gaat lekken scheelt het zo een heleboel geklieder. Zebra heeft ook aan de kinderen gedacht die nog wel eens wat vergeten zo hebben ze achter op de rugzak een naamlabel geplaatst. Hoewel het eigenlijk niet uitmaakt welk kind welke kleur tas wil dragen, is er toch een onderscheid gemaakt tussen de jongens en de meisjes tassen. De meisjes tassen herken je dan ook aan de pastelkleuren en de diepe kleuren voor de jongens.

De eerste rugzak

Bijna elke ouder heeft er wel een foto van. De allereerste dag dat jullie kind naar school mag. Hier hoort natuurlijk een supernieuwe kinderrugzak bij. De meeste kleintjes krijgen hun eerste schooltas dan ook als cadeau of mogen hem zelf uitkiezen. Zo een eerste rugzak is bij die kleintjes al enorm belangrijk! Misschien willen ze er wel eentje met prinsessen of met ridders? Kiezen voor lieve diertjes of misschien wel hun kinderheld?

Na de basisschool is er natuurlijk niets meer aan die rugzak met paardjes. Op de middelbare school moet je natuurlijk wel de show stelen met je nieuwe rugzak en tegenwoordig moet daar zelfs al een laptop in. De meningen zijn dan ook flink verdeeld over de juiste rugtas. De een wilt dat die vooral stevig en sterk is terwijl de ander liever voor het design gaat. Wij zijn er dan wel van overtuigd dat de tas naast het design ook echt wel sterk moet zijn, want herinner je zelf nog hoe zwaar die boeken waren? Zorg ervoor dat jouw kind terugkijkt op een fijne rugzak, die mooi was en die fijn zat.

Luiertas rugzak

Voordat al die rugzakken aan bod komen, hebben we natuurlijk eerst de luiertas. Vroeger was die luiertas een tas de eigenlijk meteen te herkennen was aan de pastelkleuren en de bloemenprint. Tegenwoordig zijn die tassen toch echt totaal anders want wist je dat er tegenwoordig ook een luiertas rugzak is? Is deze tas kun je alle spulletjes van de baby meenemen wanneer jullie op stap gaan. En hoe handig dat wanneer je alles mee moet sjouwen dat het op je rug kan? Sjouwen? Ja sjouwen, want een baby heeft nogal wat spullen nodig die mee moeten. Luiers, flesjes, speentjes, rompertjes, spuugdoekjes en schone kleding. Nog een voordeel, wanneer je jouw luiertas op je rug draagt heb je meteen je handen vrij!


Dit bericht delen:

Advertenties