Auto's beschadigd na botsingen op Broekstraat

Lars Schwachöfer Maandag 04 Oktober 2021
Vanmiddag vonden omstreeks 16.45 en 17.00 uur twee botsingen plaats op de Broekstraat. Er vielen geen gewonden.

Een automobiliste zag de afzetting door de politie op de Broekstraat vanwege een aanrijding en keerde haar auto in de Steekse Acker. Toen ze de Broekstraat weer op wilde rijden, botste ze tegen de zijkant van een auto op de Broekstraat. Die auto kwam vervolgens tegen een paal langs de weg tot stilstand. Niemand raakte gewond, maar de auto's raakten beschadigd.

Ongeveer een kwartier later was een automobiliste afgeleid door de beschadigde auto's langs de weg, waardoor zij tegen haar stilstaande voorgangster botste. De bestuurster en haar jonge bijrijder op de achterbank van het voorste voertuig schrokken van de botsing, maar raakten niet gewond. Ook de bestuurster van de achterste auto raakte niet gewond. Alle partijen konden hun weg na het invullen van de schadeformulieren vervolgen.

De Broekstraat is inmiddels weer vrijgegeven voor verkeer.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.