Overleden personen aangetroffen in woning Spieghelhof

Lars Schwachöfer Zaterdag 02 Oktober 2021
In een appartement aan de Spieghelhof zijn twee overleden personen aangetroffen, meldt de politie. De politie doet onderzoek.

De politie vond de lichamen doordat omwonenden klaagden over de geur. Volgens omwonenden zouden zij gisteravond al gevonden zijn. De politie laat weten met meerdere eenheden van onder andere de Forensische Opsporing en recherche aanwezig te zijn. Zij doen onderzoek naar de doodsoorzaak en de identiteit van beide personen.

'Het vermoeden is dat de lichamen al langere tijd in de woning hebben gelegen. Dit maakt het onderzoek en de identificatie complexer', laat de politie weten. De politie kan nog geen aanvullende informatie geven. Ook is nog onbekend of zij uitgaan van een misdrijf.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.