Scooterrijder lichtgewond na aanrijding op Weg door Jonkerbos

Lars Schwachöfer
28 september 2021
Vanavond vond omstreeks 19.00 uur een aanrijding plaats op de Weg door Jonkerbos. Een scooterrijder raakte lichtgewond. Een auto moest worden weggesleept.
De scooterrijder op een bezorgscooter reed op het fietspad aan de Weg door Jonkerbos. Een automobilist sloeg vanaf de rijbaan af richting het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis en zag daarbij de scooterrijder op het fietspad over het hoofd. De scooterrijder botste tegen de zijkant van de auto en kwam ten val.

Ambulancepersoneel keek de jongeman na. Hij kon ter plaatse behandeld worden aan een lichte verwonding en hoefde niet naar het ziekenhuis. De bezorgscooter raakte fors beschadigd en wordt later opgehaald door het horecabedrijf. De jongeman werd opgevangen en opgehaald door meerdere vrienden en familie.

De auto raakte beschadigd aan de bumper en liep een lekke band op. Een berger sleepte de auto weg. Verkeer werd korte tijd omgeleid. De bezorger had geen bestelling bij zich tijdens het ongeval. De verzekeringen van beide partijen handelen de zaak verder af.

Dit bericht delen:

Advertenties