Zevenheuvelenloop gaat door

Van onze redactie
17 september 2021
De 37e editie van de Zevenheuvelenloop op zaterdag 20 en zondag 21 november gaat door. Naar aanleiding van de persconferentie over de versoepelingen heeft de Stichting Zevenheuvelenloop groen licht gekregen van de gemeente Nijmegen en de veiligheidsregio. 
De komende weken wordt samen met de gemeente en de veiligheidsregio bekeken hoe de coronamaatregelen bij het evenement er precies uit komen te zien.

Zevenheuvelenloop als trainingsdoel

Na twee jaar zonder hardloopevenementen kijkt directeur Alexander Vandevelde erg uit naar het derde weekend van november: ‘We kijken ernaar uit om weer lopers te ontvangen in Nijmegen. De afgelopen anderhalf jaar hebben we mensen met verschillende initiatieven gemotiveerd om in beweging te blijven, maar ons evenement als einddoel ontbrak natuurlijk. Nu kunnen we eindelijk weer dat doel aan onze deelnemers aanbieden wat ze motiveert om er echt voor te gaan.’

Inschrijven

Inschrijven voor de 7 kilometer bij de Zevenheuvelennacht op zaterdagavond 20 november en de 15 kilometer op zondag 21 november kan via de website van Zevenheuvelenloop.

 

Dit bericht delen:

Advertenties