Auto vliegt uit de bocht op Takenhofplein

Lars Schwachöfer Maandag 13 September 2021
Gisteravond raakte omstreeks 23.00 uur een automobiliste van het Takenhofplein. Haar auto kwam tot stilstand in de struiken.

De automobiliste reed over het Takenhofplein, toen ze nabij de afslag naar onder andere een tandarts van de weg raakte. De auto reed over een betonnen bult en reed enkele meters door in de struiken. Daar kwam de auto voor de afslag naar de Wijchenseweg in de struiken tot stilstand. De vrouw kon zelf haar voertuig verlaten.

Ambulancepersoneel keek de bestuurster na. Ze is voor verdere controle per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Haar hond zat bij haar in de auto. De politie ving de hond op. Na enige tijd is de hond door een kennis van de vrouw opgehaald. Een berger sleepte de auto weg. Waardoor de auto uit de bocht vloog, is nog onbekend.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.