Auto's botsen op Broekstraat

Lars Schwachöfer Zaterdag 11 September 2021
Vanavond vond omstreeks 18.00 uur een aanrijding plaats op de Broekstraat. Een auto gleed in de bocht en botste tegen een tegemoetkomende auto.

Een automobilist reed vanaf de IJpenbroekweg op de Broekstraat een bocht in. De auto begon in de bocht te glijden, waardoor de auto op de andere weghelft belandde. Daar botste de auto tegen een tegemoetkomende auto. Beide auto's belandden in de berm.

Ambulancepersoneel keek de inzittenden van beide voertuigen na. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De politie leidde het verkeer langs de auto's. Een berger sleepte de auto's weg.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.