Kleine boot uitgebrand in Lindenberghaven

Lars Schwachöfer Vrijdag 10 September 2021
Vanmorgen brak omstreeks 10.00 uur brand uit in een kleine boot in de Waalhaven. De boot is uitgebrand. Een man en zijn hond raakten gewond.

De man wilde met zijn hond wegvaren uit de Lindenberghaven. Bij het starten vatte de boot vlam. Meerdere hulpdiensten reageerden op de melding. Vanaf de politieboot werd begonnen met het blussen van de brand. In korte tijd stond de boot in lichterlaaie. De brandweerboot nam de blusactie over, maar de boot brandde volledig uit.

De man is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De hond raakte lichtgewond aan zijn vacht. Enkele snorharen zijn verschroeid. De hond is door omstanders opgevangen en overgedragen aan de Dierenambulance. De gemeente, Stichting Salvage en Rijkswaterstaat handelen de zaak verder af.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.