Politie onderzoekt woningoverval Aldenhof

Lars Schwachöfer Donderdag 09 September 2021
Vanavond vond omstreeks 22.30 uur een overval plaats in de 31e straat van de Aldenhof. Een persoon raakte gewond. De politie rijdt in de omgeving op zoek naar de daders.

Een bewoner raakte gewond bij de woningoverval en is na enige tijd, toen de twee daders zijn woning verlaten hadden, naar een buurtbewoner gegaan. Daar alarmeerden ze de politie. De politie rijdt met meerdere wagens in de omgeving op zoek naar de daders en staan bij de woning. Ook een ambulance kwam naar de woning.

De bewoner raakte gewond aan zijn hoofd. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie zette de woning af om sporen te behouden. De Forensische Opsporing van de politie verricht sporenonderzoek in en om de woning. Het is nog onbekend of er iets is meegenomen door de daders. Ook is er nog geen signalement of motief bekend. De politie doet verder onderzoek.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reacties (1)

Geplaatst op 10-09-2021 om 08:34 door loeske
DE Schoebe jakken
Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.