Najaarskermis op Kelfkensbos en Waalkade

Van onze redactie Lars Schwachöfer Maandag 06 September 2021
De najaarskermis wordt dit jaar gehouden op Kelfkensbos (achterste deel bij Museum Het Valkhof) en op de Waalkade. De kermis is van zaterdag 2 tot en met zondag 10 oktober van 13.00 – 23.00 uur en in het weekend tot middernacht.

Door de herinrichting van het eerste deel van de Burchtstraat rijden er géén bussen tijdens de kermisweek. Voor de markt is ook hierdoor éénmalig de mogelijkheid om op straat te staan op Kelfkensbos, naast de kermis (dus niet de wedren).

Er is niet gekozen voor een kermis op de locaties als voor de coronamaatregelen vanwege de huidige terrassen die meer ruimte innemen en de mogelijkheid om het aantal bezoekers in te kunnen perken als er nog coronaregels gelden. Alsnog van toepassing in oktober kan de 1,5 meter regel aan worden gehouden. Het NYMA-terrein waar vorig jaar kermis was, is dit jaar niet beschikbaar door herinrichting.

Bereikbaarheid omwonenden en bedrijven

Woningen en bedrijven op Kelfkensbos en de Waalkade zijn tijdens de kermis gewoon bereikbaar voor alle verkeer.

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.