Slachtoffer schietincident Kinderdorp Neerbosch is 37-jarige bewoner

Lars Schwachöfer
26 augustus 2021
De politie is nog de gehele dag bezig met het onderzoek naar een schietincident op Kinderdorp Neerbosch. Inmiddels is bekend dat het slachtoffer een 37-jarige bewoner is.
De hulpdiensten rukten gisteravond massaal uit na de melding van een schietpartij op Kinderdorp Neerbosch. In het pand kwam een 37-jarige bewoner om het leven. De verdachte was al gevlucht. De politie laat weten dat er nog geen aanhoudingen verricht zijn. Over een motief is nog niks bekend. De politie bracht de familie van het slachtoffer eerder vandaag op de hoogte van het verlies.

De politie startte direct een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) op. De Forensische Opsporing verricht in en om het pand sporenonderzoek. Een droneteam van de politie vloog met een drone om overzichtsbeelden te maken. De Scherpenkampweg blijft nog de gehele dag afgesloten. Verkeer wordt door verkeersregelaars omgeleid. Het kinderdagverblijf achter het betreffende pand is vandaag gewoon geopend.

De recherche spreekt met omwonenden en getuigen van het schietincident. Meerdere omwonenden verklaarden een knal gehoord te hebben. De politie komt graag in contact met mensen die meer weten over het schietincident. Mensen die nog niet gesproken hebben met de politie kunnen zich melden via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan aan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Ook vraagt de recherche automobilisten om dashcambeelden. Op basis van het onderzoek gaat de politie er van uit dat de verdachte gevlucht is richting Arnhem. Daarbij gaat het om elk mogelijke route tussen de locatie van het schietincident aan de Scherpenkampweg en Arnhem, op en rondom de A325, tussen 18.30 en 7.00 uur. Beelden kunnen naar de politie verzonden worden via het meldformulier.

Dit bericht delen:

Advertenties