Auto belandt vanaf Weijbroekweg in sloot

Lars Schwachöfer
24 augustus 2021
Vanavond vond omstreeks 23.30 uur een eenzijdig ongeval plaats op de Weijbroekweg. Een auto raakte van de weg en belandde in een sloot.
De automobilist reed vanaf de IJpenbroekweg richting Leuvensbroek. Hij reed ter hoogte van de 10e straat van de Hegdambroek een bocht naar links in, toen hij net na de bocht verder de bocht in stuurde. De auto vloog ín de bocht, schoot over het fietspad, tussen enkele bomen en verkeersborden door de berm en belandde ter hoogte van de 20e straat van de Hegdambroek in een sloot. Meerdere getuigen belden de hulpdiensten. Meerdere politiewagens, brandweerwagens en een ambulance kwamen ter plaatse.

De bestuurder was zelf al uit de auto geklommen. Ambulancepersoneel keek hem na. Hij raakte niet gewond. Hij bleek ook niet onwel geworden te zijn. De man is door de politie meegenomen naar het bureau. Een woordvoerder van de politie kan niet zeggen of de man is aangehouden of wat de verklaring van de bestuurder was waardoor het ongeval ontstaan was. Een berger takelde de auto uit de sloot en sleepte hem weg.

Dit bericht delen:

Advertenties