Slotemaker de Bruïneweg gedeeltelijk afgesloten na aanrijding

Lars Schwachöfer
21 augustus 2021
Vanmiddag vond omstreeks 16.30 uur een aanrijding plaats op de Slotemaker de Bruïneweg. De weg is gedeeltelijk afgesloten voor verkeer.
Een vrouw stak samen met haar man de voetgangersoversteekplek (VOP) bij de Veldstraat over en werd aangereden door een auto en belandde op de motorkap. De automobiliste stopte direct, waarna de vrouw van de auto viel De voetgangster raakte ernstig gewond bij de aanrijding. Meerdere ambulances kwamen ter plaatse. De politie sloot de weg af.

Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Haar man is er in een tweede ambulance achteraan gereden. Hij raakte niet gewond. De automobiliste raakte niet gewond en is opgevangen door een omwonende. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Agenten spreken met getuigen en de Verkeers Ongevallenanalyse verricht sporenonderzoek. 

De weg blijft gedeeltelijk afgesloten voor het onderzoek. Verkeer in de richting van de Sint Annastraat wordt langs de ongevalslocatie geleid.

Update 19.00 uur: het onderzoek op locatie is afgerond. De automobiliste mocht haar weg vervolgen. De politie doet verder onderzoek.

Dit bericht delen:

Advertenties