GGD Gelderland-Zuid sluit een aantal vaccinatielocaties

Van onze redactie
3 augustus 2021
Steeds meer mensen zijn gevaccineerd. Daarom sluit GGD Gelderland-Zuid de komende tijd vaccinatielocaties. Vaccinatielocatie De Goffert sluit vanaf 5 augustus. En Malden en Zaltbommel zetten op 22 augustus de laatste prikken. Er blijven in de regio voorlopig nog vaccinatielocaties open.
Wel moet iemand dan misschien wat verder reizen voor de eerste of tweede prik. Vanaf 9 augustus start op alle locaties, naast vaccineren op afspraak, ook een open inloop.

Vaccinatielocaties De Goffert, Malden en Zaltbommel sluiten

Een vaccinatie halen in het Goffertstadion kan tot en met 4 augustus. En in Malden en Zaltbommel tot en met 22 augustus. Op deze locaties start vanaf 9 augustus ook de open inloop. Kijk op de website voor de openingstijden per locatie.

Culemborg, Tiel en Wijchen blijven open

De vaccinatielocaties van GGD Gelderland-Zuid in Culemborg, Tiel en Wijchen blijven open. Wel zijn deze locaties niet meer iedere dag open of minder lang per dag open. Maak bij voorkeur een afspraak voor een vaccinatie. Vanaf 9 augustus is het ook mogelijk om voor een eerste prik zonder afspraak binnen te lopen. Kijk op de website voor de openingstijden per locatie.

Afspraak maken

Een afspraak maken voor een coronavaccinatie kan via www.planjeprik.nl of via 0800 - 7070. Dit nummer is 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur.

Kleinschalig vaccineren

Naast het grootschalig vaccineren is GGD Gelderland-Zuid ook bezig met kleinschalig vaccineren. Doel blijft het verhogen van de vaccinatiegraad in de regio. GGD medewerkers gaan de wijken in om inwoners te informeren over het vaccineren. En er worden mobiele vaccinatieteams ingezet.

 

 


Dit bericht delen:

Advertenties