Politie zoekt verdachte van beroving in Bredestraat

Lars Schwachöfer Maandag 02 Augustus 2021
Vanavond vond omstreeks 21.30 uur een beroving plaats in de Bredestraat. De politie zoekt de verdachte en heeft een signalement verspreid.

De verdachte van de beroving is een lichtgetinte man van ongeveer 20/30 jaar oud, heeft donker haar, is 1 meter 65 lang en draagt een donkere pet boven een zwart trainingspak. De politie verspreidde kort na de beroving een Burgernetbericht met het signalement.

Even daarvoor had de man een 25-jarige vrouw beroofd in het park aan de Bredestraat. Nadat de man de tas van de vrouw afgenomen had waarin ook haar mobiel zat, probeerde hij haar te wurgen. Door onbekende reden vluchtte de man, waardoor de vrouw hard om hulp kon roepen. Voorbijgangers hoorden de vrouw, hielpen haar en belden aan bij buurtbewoners, die hen opving. Daar werden politie en ambulance gebeld.

Meerdere eenheden van de politie zoeken in de omgeving naar de verdachte. Daarbij is ook een politiehond ingezet. Ambulancepersoneel keek de vrouw na. Ze raakte op meerdere plekken gewond, waaronder aan haar nek. Ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Ze is met de politie meegereden naar het politiebureau om aangifte te doen.

De politie heeft de verdachte niet meer aangetroffen en doet verder onderzoek.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.