Brommerrijder lichtgewond na aanrijding op Sint Annastraat

Lars Schwachöfer Maandag 02 Augustus 2021
Vanavond vond omstreeks 18.30 uur een aanrijding plaats op de Sint Annastraat. Een brommerrijder raakte lichtgewond.

De brommerrijder reed op het fietspad aan de Sint Annastraat en wilde de Groenewoudseweg oversteken. Een automobiliste sloeg vanaf de Sint Annastraat af de Groenewoudseweg op. De brommerrijder botste tegen de zijkant van de auto en kwam ten val. De automobiliste kwam met de schrik vrij. De politie zette de Groenewoudseweg vanaf de Sint Annastraat af.

Ambulancepersoneel keek beide bestuurders na. De brommerrijder raakte lichtgewond aan zijn been, hand en hoofd. Hij kon ter plaatse behandeld worden en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie bracht de brommerrijder naar het station, zodat hij naar huis kon. Zijn brommer is op het politiebureau gestald. De auto is weggesleept door een berger.

De politie doet geen onderzoek naar de toedracht van het ongeval, omdat er geen (ernstig) gewonden gevallen zijn. De agenten hielpen met het invullen van de schadeformulieren, zodat de verzekeringen de zaak kunnen afhandelen.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.