Politie zoekt mogelijk slachtoffer van steekincident

Van onze redactie Zaterdag 31 Juli 2021
Vanmiddag vond omstreeks 15.30 uur een steekincident plaats aan de Oranjesingel. De politie zoekt het mogelijke slachtoffer.

Meerdere hulpdiensten rukten uit na de melding van een steekincident bij een hotel aan de Oranjesingel. De politie heeft een Burgernetbericht verspreid waarin opgeroepen wordt uit te kijken naar het slachtoffer van het geweldsincident. Het gaat om een jongeman met een rood, wit en blauw trainingsjack. Hij heeft een wond in zijn nek. Bij het zien van de man wordt verzocht direct 112 te bellen.

De politie doet verder onderzoek op locatie en doet nog geen verdere uitspraken over het incident en of er aanhoudingen verricht zijn. De politie zoekt in de omgeving naar het slachtoffer. Hij was na een half uur nog niet aangetroffen


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.