Automobilist en wielrenner botsen frontaal op elkaar op Vossendijk

Lars Schwachöfer Donderdag 29 Juli 2021
Vanavond vond omstreeks 21.00 uur een aanrijding plaats op de Vossendijk. Een automobilist en wielrenner botsten frontaal op elkaar.

Een automobilist reed met drie andere inzittenden vanaf de Nieuwe Dukenburgseweg op de Vossendijk richting Hatert. Vermoedelijk werd de automobilist onwel, waardoor hij op de andere weghelft kwam te rijden. Daar reed een wielrenner hem tegemoet. De automobilist en wielrenner reden frontaal op elkaar.

De politie zette de weg af. Ambulancepersoneel keek de betrokkenen na. De automobilist is voor controle per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De wielrenner is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De auto is weggesleept door een berger. De wielrenfiets werd opgehaald door familie van de wielrenner.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.