Nieuws uit Nijmegen is er ook voor ondernemers

Van onze redactie
27 juli 2021
Nieuws uit Nijmegen wil er vooral nu voor de ondernemers zijn. Het grootste online platform van Nijmegen met 43.367 Facebookvolgers, 10.000 Instagramvolgers, 8.475 Twittervolgers en 20.000 dagelijkse website bezoekers, biedt bijzondere en betaalbare producten op haar media aan.
Helemaal nu omdat veel ondernemers nog lange tijd hoge kosten hebben door corona. Dus profiteer van deze bijzonder betaalbare producten!

Advertorial

Voor een advertorial met link en maximaal 10 foto’s gepost op de tijdlijn van de website, Facebook, Instagram en Twitter en ook 2 weken zichtbaar bij ‘van onze partners’ op de homepage van de website, zijn de kosten slechts € 195,- exclusief BTW.

De actievideo

Een nieuw product van Nijmeegs grootste onlinenetwerk is de actievideo. Dit is een 30 seconden video van uw bedrijf met een actie erin vermeld. De video wordt gepost op de tijdlijn van de website, Facebook, Instagram en Twitter en is eveneens 2 weken zichtbaar bij ‘van onze partners’ op de homepage van de website. U ontvangt ook het videobestand voor posting op uw eigen media. De kosten hiervoor zijn slechts € 295,- exclusief BTW. Daarnaast biedt Nijmeegs grootste online platform al banners vanaf € 99,- per maand.

Nieuws uit Nijmegen hoopt zo voor ondernemend Nijmegen een win-winsituatie te bieden! Neem contact op met media-adviseur John Vrolijks voor meer informatie en alle mogelijkheden: mail naar adverteren@nieuwsuitnijmegen of bel 06-21424309.


Dit bericht delen:

Advertenties